Onze strategie
Complexe inzetbaarheidsvraagstukken ontstaan door medische beperkingen of een disbalans in de A4 (arbeidsinhoud, arbeidsomstandigheden, arbeidsverhoudingen en arbeidsvoorwaarden). Als een dergelijke situatie ontstaat, is dat vaak zeer ingrijpend voor de medewerker. Om hen op dit soort momenten bij te staan is Comens opgericht. Wij creëren magische momenten om inzetbaarheidsvraagstukken op te lossen.

Onze strategie is gestoeld op drie pijlers:

  1. Liefde en vertrouwen: door de professionele nabijheid van onze drempel-coaches bouwen we een band op met de mensen die we begeleiden.
  2. Creativiteit: we ontwikkelen scenario’s waarmee we zoveel mogelijk opties creëren voor de mensen die we begeleiden. Hiermee bieden we ze keuzes en staan ze zelf aan het stuur van hun toekomst.
  3. Hulpmiddelen en gestructureerd proces: we werken volgens een gestructureerd proces dat op maat wordt gesneden voor de mensen die we begeleiden. Ook hebben we een uitgebreid arsenaal aan hulpmiddelen die we kunnen inzetten, zoals testen, onze app, onze beroependatabase, handige tips, formats, formulieren en kennis van wetgeving.

Onze arbeidsdeskundigen en drempel-coaches zoeken voor ieder individu de juiste mix van deze drie elementen. Daarmee creëren we beweging en geven we mensen het vertrouwen en de moed om over drempels te komen en te worden wie ze zijn.

Design en CSS styling: Jack Broeders, Development: Accendis.