co-financiering & partnerships

cofinanciering dienstverlening Comens
Door het strategisch partnerschap dat Comens is aangegaan met Synck Company zijn er mogelijkheden om de kosten van de dienstverlening van Comens (gedeeltelijk) gefinancierd te krijgen door de verzekeraar. Hierbij kunt u denken aan cofinanciering vanuit de (bestaande) collectieve WGA ERD-, hiaat-, excedent en zorgverzekering. Dit geldt onder andere voor de verzekeraars Nationale Nederlanden en de Amersfoortse. Wij kunnen u in contact brengen met Synck Company om de mogelijkheden voor uw organisatie vrijblijvend te inventariseren.
Ook is Comens goedgekeurd als uitruil-zorgaanbieder van Zilveren Kruis voor financiering van het arbeidsdeskundig onderzoek voor organisaties die Present afnemen.

 

samenwerkingspartners
Comens brengt u graag in contact met onze samenwerkingspartners die diensten leveren die aanvullend zijn op de diensten van Comens, zoals:

  • uitvoering ZW en WGA (voor werkgevers die eigenrisicodrager zijn)
  • arbeidsrechtadvocaten (voor de begeleiding van medewerkers die te maken krijgen met een VSO)
  • SPOT-ON programma (i.s.m. ImagoMatch om mensen zelfinzicht, zelfvertrouwen en zichtbaarheid te bieden en daarmee 'goed in de etalage' staan) 
  • pensioenadvies (maken van individuele pensioenberekening voor werknemers).
  • het afdekken van financiële risico’s voor organisaties (WGA ERD-, hiaat-, excedent en zorgverzekering)
  • Opleiding tot aankomend hovenier/ groenvoorziening, detachering, werkervaringsplekken via Groene Veluwe en Groen Uitzendburo te Epe
Design en CSS styling: Jack Broeders, Development: Accendis.